Perihal PunyaPoker

PunyaPoker Situs Pusat Poker V BandarQ Domino QQ Online Terpercaya Sabanjure, saben mungsuh muter tangane kanthi cara sing beda-beda saka cara sing bakal kedaden yen bisa ndeleng kabeh kartu sampeyan, sampeyan bakal entuk; lan saben-saben padha muter tangan kanthi cara sing padha arep diputer yen padha bisa ndeleng kabeh kartu sampeyan, sampeyan ilang. Teorema dhasar kasebut diumumake ing basa umum, nanging formulasi kasebut didhasari karo panalaran matematika. Saben keputusan sing digawe ing poker bisa dianalisis sajrone rega sing dituduhake saka poban keputusan. Kaputusan sing bener kanggo nggawe ing kahanan tartamtu yaiku kaputusan sing nduweni nilai sing paling dhuwur. Yen pemain bisa ndeleng kabeh kartu mungsuh, dheweke mesthi bisa ngetung kaputusan sing bener karo kepastian matematika, lan kurang nyimpang saka kaputusan sing bener iki, luwih apik asil jangka panjang sing dikarepake. Iki mesthi mandhuwur, nanging teorema Morton, ing ngendi kaputusan sing bener bisa entuk manfaat saka pemain, bisa uga diterapake ing panci multi-cara. PunyaPoker Situs Pusat Poker V BandarQ Domino QQ Online Terpercaya

PunyaPoker Situs Pusat Poker V BandarQ Domino QQ Online Terpercaya Ing istilah probabilistik, iki minangka aplikasi saka hukum total ekspektasi. Misale Bob wis muter watesan Texas terus lan ditangani 9 Clovers 9 Spade ing ngisor senjata sadurunge gagal. Panjenenganipun nelpon, lan wong liya lip kanggo Carol ing wuta amba sing mriksa. Ing gagal teka A Clovers K Diamonds 10 Diamonds, lan Carol Bets. Bob saiki duwe keputusan kanggo nggawe adhedhasar informasi sing ora lengkap. Ing kahanan tartamtu, keputusan sing bener meh mesthi dilebokake. Ana uga akeh kartu turn lan sing bisa mateni tangane. Sanajan Carol ora duwe A utawa K, ana 3 kartu menyang kartu sing lurus lan 2 kanggo flush ing flop, lan dheweke bisa kanthi gampang digambar langsung. Bob saora-orane digambarake karo 2 outs (liyane 9), lan sanajan dheweke bisa nyekel salah sijine, dheweke ora bisa munggah. Nanging, manawa Bob ngerti (kanthi 100% kepastian) yen Carol nyekel 8 Diamonds 7 Diamonds. Ing kasus iki, bakal bener kanggo ngunggahake. Sanajan Carol isih bakal njaluk potensial kanggo nelpon, keputusan sing paling apik kanggo Bob bakal diwiwiti. PunyaPoker Situs Pusat Poker V BandarQ Domino QQ Online Terpercaya